Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

,

About Me

My photo
ip0h, perak, Malaysia
for the short,,,i'm aizad azhar.. 21 dis yer... if u be nice to me,,i will be nice to you :D
0 comments

lelaki pn perlu make up??

assalamualaikum
halooo babe,,wazupp2 -_____-"

lelaki pn perlu make up???
ofcos bro!!engt perempuan je ke kne make up
nk tutup kesan jerawat jeragat kawah bulan pe sume tu kan
hohoho
ni aku ade tutorial nk make up lelaki
SELAMAT MENCUBE :p

video
hahahaha,,function kan weii
so guys yg metroseksual tu,,boleh laa cube kalau nk tambah style anda
btw,,lu style laa bro making this video
~adioz~

2 comments

first sem

assalamualaikum,,
HYE GUYS !!

lama aku tak hupdate blog ni,,hohoho
bukan ada org bace pn ea dak..jgn nk perasan laa weii mat
haha,,ok abaikan

nak ler cerhigta sikit pasal first sem aku kat UiTM ARAUstralia tu
maklumlah,,otak tak pndai smgat nk ke YUHEM,,YUKEHEM,,YUPEEHEM bagai
yes! mula2 mmg aku tak nak pergi tmpat ceruk hujung dunia tu nk study..
tp nk buat cmne kn,nak tak nak aku g je laa...kalau tak aku nk kje ape nnti weiiiiiii



ni laa budk-budak class aku
ni pn tak cukup

pastu leader class,,EHHH ex-leader dh pndah ke UM
                                                 sayonara palikk



first thing utk adik2 lepasan matrik ke,,stpm ke dip ke kn
tlgggggggg laa korg jgn buang lecture note or buku tu sbb nnti jd mcm aku
menyesal tak sudah buang lecture note matrik dulu
so,,terkapai-kapai ku kelemasannn~~ #tetiba

aku suka hidup kat U ni,,tp kata la kan dok U ni kne pndai manage time
tp schedule aku sumpah pack gilaaa barbay laa..sumpah mcm budak matrik dlu
tp gua cekang baq ang lagi sbb ada member yg gila2 mcm aku jugak
tp deorg lagi gila laa kn
abaikan jai skema tu ;p




yg best nye perlis ni dkt dh ngn langkawi (best ke???????????)
ke sbb ada big field pavi@PADANG BESAR (tak best mne pn)
ade la gak aku lepas smpai ke penang,,mak aku tak twu doee!
diam-diam sudehh,,nnti dia bising!!
tapi kat sini kos sara diri tu tak de laa tnggi mana
so okey laa jugak nk hidup..tmbah2 lagi second sem ni bnyak doe nk pakai duit
duit minyak moto lg,,rumah sewa lg,,macam2 laa nk pikio nyer

talk bout exam

result aku mcm ap2 je weii
bukan tak study,,study je smpai lewat mlm,,pg2 bngon 
tak dean pn,,sumpah sedih gilaaaaaaaaaaaa
dh takdir,,tak kn nk salahkn takdir pulak ea dak
BERDOSA weii O:)
yg lawak nye BEL aku dpt C wehh !! are u kidding mehhhhhhh !!!! 
aku pn tak twu laa nk sedih ke,,nk gelak ke kn tngok BEL dpt C
ye arr salah aku gak,,dlm class Madam tu aku tidur laaa,,buat lab reports laa,,bersembang laa
hand out dy bg tak pnh buat pnn..hahaha
so next sem aku tak buat dh..MY PROMISE !
so last paper paling seram BIOLOGY

seumur hidup aku laaa,,tak pernah aku blajar bio ni
sumpah time dlm lect hall aku tercengang-cengang tak paham apa
alhamdulillah laa ngn result bio aku
thx to alia ngn wany ajar aku benda alah ni
luv u guys ^oo^

last cerita la kan,,aku sebenarnye rindu yg amat keterlaluan kat bebudak matrik aku dlu
i mean budak class kat matrik dlu
miss u guys,,study elok2..
end of story
adiozzz ~~

copyright//aizadazhar(aie).barang terpelihara!!