Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

,

About Me

My photo
ip0h, perak, Malaysia
for the short,,,i'm aizad azhar.. 21 dis yer... if u be nice to me,,i will be nice to you :D
0 comments

saket joboq,,,

entry pleng ngok aq nk ari ni...
kome ad ke???
aq ari 2 naek "ALPHARD"...

mcm babik nye ALPHARD tu..
cm ni ha


lawa tak weh???
kome ad ke????
act,,ni la buraq kami nk ke P.S NAIDU WAWASAN..
tmpt driving class sbnonyer
da la van burok gler hell..
sempit nak mati lak tu..
skali dy ambek bdak yg nk g class tu smpai 10,,ke 11 org
haram jadah tol
sesak napeh aq
sampai sangkot kaki aq kt kusi depan

tngok tayo spare pn adek lam ni
bngang je


"keindahan yg melampau"
sempi tattt


nmpak tak driver kami tu
hensem kan
btw,,tengok la seat belt tu
smpai da tkelua da pn
van dah nak roboh da pn
saket juboq,,
seat kereh nk mati




0 comments

am down !!!!! =(

exited kak,,tkot la bang,,cm ne ni dek???SENTAP AQ....
22nd of May 2011
i have decided 2 go 2 Azwan's ouse..
t leh la ambek result ngn kawn,,takot derr
sampai t,i lapo tat2 nyer..kfc je la pleng dkat pn..nk jimat happy angle pn ad...
tp azwan blanje even tebos kupon jew..
----------skip------------
23rd of May 2011
mummy am scared,,daddy wish 4 my luck kay
aq ngn Azwan g la tngu kt bus stop dkt ngn umah kakak dy uh
as usual,,2 looked more different than others i wear somethin than usual
skema pnyer skola,,kne pakai full kmeje,,tie,,kasot n bla3
aq pn pkai la bju yg aq bli kt RHOM klcc dlu uh,,skinny yg kurg skinny nyer,,tie n boot
n i'm holdin my cap yg aq pakai smalam
tako nyer,,kawan2 aq nyer result pn cm bese2 je
how bout me???
tetibe ad suare berbnyi
"WEH,,KO DPT >>teetttttttttttttt(cencored)<<<<"
OH MY GOSHHHHH !!!!!!
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
am crying 



sedey nyer result cam sampah uhh
maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ape nk ckp kt mum n dad kang
fon tak abes2 berbnyi nyer
"zad dpt bpe"..."WEH BPE A"
PLEZZZZZ
u r bothering me kay
am stress
ni ke budak asrama penoh pnyer result
aq ni layak ke dok kt sains telok intan tu???
huhuwaaaaaaaaaa =(
ngn result cm ni je

blm fail kt bwah ni mcm2 sijil ad
=(,,=(


btw,,i would like 2 wish a big CONGRATULATION to baharom

ko da bnyak tlg kami
tahniah sngt2 dpt 9A+
straight a dowh
aq try struggle nk dpt 4 flat gak
nk gk fly cm ko baom

time nk balek aq,,azwan,,monta n tat
sempat la agi mrayap kt tlok intan tu
ye la pasni ble ag nk jmpe nyer
detona!!!!am not a lo0ser kay
mum call aq time tu
dpt la rangking corot derr

ni for anda 23rdDIANS....


video

0 comments

love dis moment damn fucking muchh !!!!

okeh,,pape pn tngok dlu pix ni ea

kay,,mse 21 smpai 26 ari bln 2 ri tu aq ader join kem felda kat PUSAT LATIHAN POLIS BANTUAN GEMENCHEH NEGERI SEMBILAN
sumpah exited giler,,tapi time dapat surat yg latihan nyer kt tmpt polis aq da cuak gler,,takot la kne buli pe sume kan,,pg2 lagi kami kne gather kat depan sekolah menengah uh,,tp cibai nyer bus kul 6 bru sampai,,sumaph seranah aq,,aq bwk beg pnyer la beso,,segan pn ader,,tp pegi mam la ap yg org nk kater an,,hahaha,,,kul 11 lebeh ktowg smpai..kebas gak la bontot ni,,dok lam buspnyer la lme...time smpai after check in pe sume tros kne dngo ceramah,,bosn toll,,,pastu ktowg dpt bilek..okey la gak aq dpt bilek ngn bdak tmpat aq je kn..tak de la nk COVER sngt perkare2 sensored,,hahaha,,,
skunk tibe mase nk bg group
mirul tak nak la kami pisah kn,,ye la masg2 tak  knai sape2 pn ag,,skali aq ngn haris 1 group,,sian mirol sorg2,,hahahaha,,pndai2 la der nk survive cm ner,,,aq dpt group 5..ha gmbo kt atas tu kami la tuuu...dak group sume ad 21 org,,,kank2 nyer adelah AIZAD,,WAN,,DUAN,,AMY,,HARIS,,KHAIRUL,,RIDZ,,BEN,,SYAPIK
YAN,,LEHA,,IMAH,,EZZA,,IZZ,,SITI,,IKA,,TIKA,,NAD,,SURAYA,, n ag 2 ustazah yg kurang pasti nmenyer,,sori la ea,,
1st time sumpah aq senyap sunyi jer,,segan beb,,aq da ase nk balek umah je,,kem yg amat membosankan...ari pertame ktowg kne wt bendere,,lagu cheer,,moto,,visi,,mcm2 ag la..ari ke due ktowg masok utan,,sumpah aq amt keterlaluan ske masok utan ni..besssssssss,,,lam utan kami kne msak ikan bako n make up puteri pe ntoh,,enjoy la gak,,ari ke 3 aq da mle rapat ngn depe ni..depe ad dr joho,,pahang dn jge perak lerr...sume jauh2 upenyer,,haaa perlis pn ad beb,,ari ke 4 juz ad cramah je..sumpah bosan !!!!ari ke lime ad wt flying fox ngn wall climbing,,damn much i love it !!!! tapi aq tak sempat nk wt wall climbing la..sedey toll,,ari ni ktowg bnyk practice 4 mlm mesre,,group aq iaitu TRANSFORMASI GENERATION a.k.a TG wt sajak,,mrepek je lebeh,,mlm ni la yan bebel tak abeh2..bengkek je beb,,tp bessssssss,,,mlm ni makn pn bes,,tak la cm b4 ni,,mkn ikan jeket,,nasik sejempot,,kebulo aq,,aq tngok mlm  ni fesi nari2 lawak glerr,,ermm ni fesi aq

sumpah bess dpt 1 group ngn dy ni..nme nyer abg faizan,,,sumpah sporting,,caring,,n bnyk la tlg ktorg yg blurr dlm group ni,,hahahaha,,,time abes mlm bakat ktowg snap pix blmbk2..bese le kenangan beb..event kejap tp aq takkn lupe kem ni,,ari last ktowg ader ceramah pg2,,time ni kami 1 dorm bngon lmbt gler,,suboh pn burn,,(da qada' da pn),,,ari ni da last..pas cramah aq kne kawat kaki,,ader smd n senamrobik..pastu bermule la detik yg amt mnyedihkan..abg izan pn nangeh kome tau..aq nk tinggal kawn yg baru knai 6 ari da nangeh,,tp nk tngal kawan yg knai 5 taun tak de la plak nk nangeh2 ni,,hahaha

mesre kn group aq,,hahaha...smpt ag ambek gmbo..time tu abg izan nyanyi lagu "BAIK-BAIK SAYANG" kat kami..aq nangeh dowhh,,sedey toll,,,ase cm tak pueh je ag...da abeh pe sume ktowg g makan..ha lupe plak,,group aq dpt nombo 5 dr 14 team..kire okey la kn dpt top 5 beb,,

ni ngah otw g dewn makan..smpt ag kami pose..hahahha,,,

lupe nk rotate pix ni..hahaha,,
ni la dorm aq kt sne,,selese la gak..boleh le nk tidoo,,
kayy le,,da abes pn cetr aq uh,,aq mizz gler2 ngn kome..
t lau jd plan amy ngn leha tu cpt2 text aq auu,,

love u guyzzzzz !!!!!




copyright//aizadazhar(aie).barang terpelihara!!