Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

,

About Me

My photo
ip0h, perak, Malaysia
for the short,,,i'm aizad azhar.. 21 dis yer... if u be nice to me,,i will be nice to you :D

sesal dahulu pendapatan

assalamualaikum

tajuk yg macam zaman sharipah aini mude2 dulu kn -___-
haha
aq nk post pasal bnde ni dh lme dhh
lebih kurang sepurnama lalu tp bese lah,,org busy kn (bajet),,hahaha


result matrik dh keluar,,,
haaaa,,mu jgn tanyo result kawe dpek bpo
dok po plet pongg,,,leh laaa law nk ambik kursus nikah kawen ni


haaaaaa,,disebbkn result yg tak mngairiah kn tu,,aq nk post laaa pasal bnde ni
hahahaha
(bagi mengisi mase terluang lagi terbuang kt umah ni)


lebih kurg cm ni la mke aq time tngk result aritu
comey knnnnnnnnnn
agagaggagagaa
ok,,aq twu result cm tu sbb time pspm 1/exam sem 1 aq teruk bhapak babun nyer
biase lerrrr,,org batak lg time uh..nk explore penang tu,,maen sesaje...haaaaaa ambek la kau result mcm tu..

(jgn maen over sngt..ingat maen2 gk.study jgn lupe)
-gambar sekadar hiasan-

so adik2 sekalian yg baru sambong belajar tu,,fokus laaa betul2 time sem 1..sem 2 pn same
ad gk sem 1 over explode laa result dy baq ang,,tp sem 2 drop menjunam..so,,beware k!!!
gune kan laaa mase tu sebaik mungkin,,tak paham tnye kwn,,lau due2 bengong g jmpe lectrer..
aq ngaku aq mmg kaki outing,,jaln sesaje time kat matrik uh..haha,,tp jgn tiru doe
nyesal ko kang...(outing release tension boleh kot,,jgn "release" duit elaon yg rakyt bg tu je)

(kawn mmg penting kat tmpt blaja..so saling la tlg mnolong ^^)

(1963..haha) 

time 2nd sem ni ad la aq keinsapan siket dr yg dulu knnnnnn
hahahaa
tngk!!!!smpai muke dh macam 10 tahun tue dr umo btol -________-""

tp,,ap yg kite dpt tu bersyukur laaa..
dh tu yg kite mmpu,,tu yg Allah bg knnnnnnn
redha je laaa,,tak payah berie nk nanges bagai..
hahaha,,,chilll (^(o0)^)V
so berusaha lah dr awal tuk capai kejayaan..

kbaii~~~~



2 comments:

siti_naqiah said...

doa, usaha, ikhtiar, tawakal :)

ninaBATISTA(^_^) said...

eleh...terOk2 pown , dpt uitm kOwt !
heheh..tahniahh lurr cek aizad gemOkz ! ^^

copyright//aizadazhar(aie).barang terpelihara!!